Kikből lesznek gasztrobloggerek?

Nah kikből? Illetve ki tekinthető egyáltalán bloggernek? 🙂 Az örök kérdések…

Szerintem blogger az, aki másokkal saját gondolatait, meglátásait, élményeit osztja meg. Gasztro blogger pedig az, aki konyhai alkotásait, kedvenc receptjeit, főzési praktikáit és taktikáit osztja meg másokkal. Barátokkal, ismerősökkel, érdeklődő ismeretlenekkel. És hogy miért jó ezt csinálni? Nagyon jó érzés az, amikor jönnek a visszajelzések, hogy ez vagy az milyen jó, és is megcsináltam, sőt, esetleg még fotót is küldenek róla. 🙂 Nagyon jó érzés az, hogy ihletet, tippet adtál, mely által más valakinek is sikere lehet a konyhában, kedvet kaphat a főzés-sütéshez. Ezek adnak nekünk bloggereknek löketet ahhoz, hogy mi magunk is újabb receptek után kutassunk, további régi családi recepteket túrjunk elő, és újra és újra alkossunk a konyhában valami újat, valami mást, valami finomat. Mert főzni-sütni jóóó! 🙂

Nemrég az a szerencse ért, hogy a Szuperinfó “Kikből lesznke a gasztrobloggerek?” c. cikkjében én is bemutathattam a blogom. Ha még esetleg nem olvasta vki, akkor a képre kattintva megnézheti 🙂

Culin’Art a Facebook-on is =>

2014.03.13_szuperinfo_PRINT

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!