Liebster Awars díj a Culin’Art-nak is

Újabb “őrület” van a bloggerek között: Liebster Award díj. Mégpedig ki-ki a számára legkedveltebb 11 bloggernek ítélheti oda a díjat. Én is megkaptam a Nő Feleség Anya Blog írójától – ezúton is mégegyszer köszönöm! 🙂liebster-award1

A díj kapcsán én is kaptam 3 kérdést, amit itt is megválaszolok, hogy kedves olvasóim, Ti is jobban megismerhessetek:

1. Mi indított a blogírásra?

Imásom sütni-főzni, már régóta élvezi az eredményeit a családom, a barátaim, sokszor kértek tőlem receptet is, terveztem a saját kis szakácskönyvemet elkészíteni családi karácsonyi ajándéknak, és egy barátnőm noszogatni kezdett, hogy írjak már blogot, és írom is immár 7 hónapja 🙂

2. Mi a civil foglalkozásod?

Marketingvezető vagyok (cégünknek van egy kis állásportálja, emellett pedig kisebb-nagyobb karrierrendezvényeket szervezünk).

3. A kedvenc, avagy legolvasottabb blogposztod linkje?

Blogom abszolút kedvenc receptje, a leglátogatottabb a kelt fahéjas/kakaós csiga volt 🙂 fahejas_csiga

https://culinart.cafeblog.hu/2013/11/13/kelt-fahejaskakaos-csiga/

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, akkor olvas el ezt: “Ismerjük meg egymást” 🙂

És hogy mi is egyáltalán a Liebster Award? Egy vándordíj, mellyel mi bloggerek egymásnak is elismerésünket fejezhetjük ki, hogy tetszik, amit a másik csinál, szeretjük követni. Mivel vándor díj, tovább is kell adni, mégpedig 11 embernek, így most én is megteszem 🙂

1. Koskacukor

2. Fromjuci

3. Dina

4. Csak, mert szeretem

5. Fűszermánia

6. Rendescsajok

7. Sütit akarok

8. Hahópihe

9. Salátagyár

10. Rubin Konyhája

11. Tortafüggő Marisz

Azért azt hozzátenném, hogy nem volt könnyű választás 🙂

Elvileg 11 kérdést kéne feltenni, de már előttem is beújítottak, így én is egy kedvenc számomat teszem meg a kérdések számának, azaz 4 kérdést fogok nektek feltenni:

1. Kitől tanultatok főzni-sütni?

2. Van olyan étel/süti, amelyikből “anyué (vagy vki másé) a legjobb”? 🙂

3. Ha következő életedben egy tetszőleges étel/ hozzávaló lehetnél, akkor mi lennél?

4. Köztudott, hogy bloggereknek mindig vmi újat kell készíteni, hogy legyen mit posztolni. Van olyan recepted, amit ennek ellenére is elkészítesz évente többször is?

Kedves jelöltek! Kérlek titeket vagy itt kommentben vagy facebook oldalamon válaszoljátok meg a kérdéseket! Kiváncsian várom a válaszokat! 🙂

Culin’Art a Facebook-on =>

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Juci, Brigi, nektek is köszönöm a válaszokat! 🙂

  2. Brigitta Koska says:

    Szia!
    Nagyon aranyos vagy és köszönöm, hogy engem választottál. Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de annyira el vagyok havazva mindennel, hogy mostanában sajnos még a gépet sem sikerült mindig bekapcsolnom. Imádom én is a te blogodat és látom te is mindig sok finomságokat készítesz. A kérdéseidre válaszolva:
    1. Anyutól is sokat tanultam, kis korom óta segítek neki a főzésben. De sokat tanultam más blogokról és a sok főzés, sütés után gyűjtött tapasztalatokból.
    2. A legjobb süti, amit anya készít el a legis legis legjobban: Zserbó Az övé a kedvenc. Ezen kívűl a lúdláb és a hólabda. Kiskorom kedvencei és most is.
    3. Húha, ez elég nehéz. A kedven fűszerem a rozmaring és a bazsalikom, úgyhogy talán ez, mert ezt használom a legtöbbször. 🙂
    4. Pizza egyébként egész évben alig van pár dolog amit újra meg is főzök, pedig rengeteg kedvenc van, de akkor nem lenne új bejegyzés. 🙂

  3. Juci Mélykuti says:

    Köszönöm, hogy gondoltál rám! 🙂 🙂

    1. Magamtól, internetről. 🙂
    2. Nagymamám süteményeit imádtam.
    3. Szeretem a grimaszokat, így citrom lennék. 🙂
    4. Persze, vannak kedvenceim amiket többször elkészítek. Nem szoktam minden nap posztolni. 🙂

    További szép napot! Juci 🙂

  4. Gabi Fűszermánia says:

    Köszi szépen a figyelmet Andi 🙂

    1. Kitől tanultam sütni-főzni?
    Régen otthon egy alapszinten, utóbbi években kezdtek a fűszerek érdekelni, azóta külföldi szakácsoktól TV-ből, netről.

    2. Van olyan étel, amiből “valakié” a legjobb?
    Édesapám madárteje verhetetlen.

    3.. Ha következő életedben egy tetszőleges étel/hozzávaló lehetnél, akkor mi lennél?
    Valamilyen egzotikus, illatos fűszer mondjuk egy indiai vagy karibi ételben.

    4. Köztudott, hogy a bloggereknek mindig valami újat kell készíteni, hogy legyen mit posztolni. Van olyan recepted, amit ennek ellenére is elkészítesz akár évente többször is?
    Korábban sem készítettem soha semmit kétszer pont egyformára 🙂 Így ez mindennapos dolog, de vannak kedvencek. Sokszor meg jó, hogy van hol megnézni, mit hogyan csináltam 🙂

    Szép napot, köszi a játékot, gördítem tovább 🙂

  5. Reya says:

    Szia! Mint a Salátagyár bloggere, köszönöm a vándordíjat! 🙂 A kérdésekre adott válaszaim:

    1. Kitől tanultatok sütni-főzni?

    Elsősorban anyukámtól. Másodsorban képzett szakácsként sok minden ragadt rám középiskolában, majd “bejött a képbe” a férjem és az egészséges életmódra törekvés 🙂

    2. Van olyan étel/süti, amelyikből “anyué (vagy vki másé) a legjobb”?

    Töltött káposztát csakis anyukámtól! 🙂

    3. Ha következő életedben egy tetszőleges étel/hozzávaló lehetnél, akkor mi lennél?

    Egy igazi napérlelte, lédús paradicsom egy spanyol, görög vagy olasz ételben. 🙂

    4. Köztudott, hogy a bloggereknek mindig valami újat kell készíteni, hogy legyen mit posztolni. Van olyan recepted, amit ennek ellenére is elkészítesz akár évente többször is?

    Igen, méghozzá a Salátagyár legelső receptje ez: http://salatagyar.cafeblog.hu/2013/06/28/tarkabarka-cukkinisalata/

    Üdv. Reya

  6. HahoPihe Konyhája says:

    Szia! 😉
    Köszönöm, hogy én is felkerülhettem a listádra! Válaszolok a kérdéseidre…
    1. Magamtól + sok telefonos segítség anyukámtól
    2. Vadas mártás burgonyagombóccal csakisazanyukámé
    3. Sütifagyivaléstejszínhabbal 😀 így egy… 🙂

    Szép esét! HP


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!